29.03.2020

  • Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΑΣΥΚΙ, η κατάσταση δυσχεραίνει το έργο των ψυχιάτρων και αναπόφευκτα υπονομεύει την άσκηση της ψυχιατρικής και την ποιότητα υπηρεσιών που παρέχονται στην ιδιαίτερα ευάλωτη κοινωνική ομάδα των ψυχικά ασθενών.

  • Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί έχουν απομακρυνθεί από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο και αυτό δημιουργεί δυσκολία αποκατάστασης των ασθενών και φαινόμενο περιστρεφόμενης πόρτας: Ασθενείς απολύονται και ξανάρχονται στο ψυχιατρείο.

  • Η υποστελέχωση και η υπολειτουργία είναι έκδηλη στους Τομείς Δικανικής Ψυχιατρικής, Ψυχιατρικής των Εξαρτήσεων, Διασυνδετικής Ψυχιατρικής, Ψυχογηριατρικής.

  • Η καθυστέρηση στη χορήγηση των Κινήτρων παραμονής στη δημόσια υπηρεσία αποτελεί αντικίνητρο παραμονής των Ψυχιάτρων στο Ψυχιατρείο, αναφέρεται.

21/02/20 12:55

Η ΠΑΣΥΚΙ πιστώνει στον ΟΚΥπΥ την κρίση στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΑΣΥΚΙ, η κατάσταση δυσχεραίνει το έργο των ψυχιάτρων και αναπόφευκτα υπονομεύει την άσκηση της ψυχιατρικής και την ποιότητα υπηρεσιών που παρέχονται στην ιδιαίτερα ευάλωτη κοινωνική ομάδα των ψυχικά ασθενών. «Η κατάσταση στο Ψυχιατρικό...

rikNews ·

Η ΠΑΣΥΚΙ πιστώνει στον ΟΚΥπΥ την κρίση στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook