13.08.2020

  • Φοβούμαι μήπως συνηθίσω έτσι, πάντα από μακριά να σ’ αγαπώ… έγραφε ο Γιώργος Σεφέρης στην αγαπημένη του Μαρώ, τα χρόνια που η αγάπη τους ήταν απαγορευμένη.

  • Θάνος Ε. Ασκητής Νευρολόγος Ιατρικό Κέντρο Σεξουαλικής Υγείας Θάνου Ασκητή Αθαλάσσας 62, Στρόβολος, Λευκωσία Τηλ.: 22459555 www.askitis-cy.com

  • Κάποιοι άλλοι όμως, πολλοί άλλοι, θα μείνουν ανεκπλήρωτοι στο πέρασμα του χρόνου, παγιδεύοντας τους ανθρώπους που τους επέλεξαν μέσα σε αδιέξοδες αναζητήσεις και ατελείωτη προσμονή μαθαίνοντας, πράγματι, να αγαπούν από μακριά και μόνο.

  • Ακόμα και όταν ο έρωτας καταλαγιάσει, καλούμαστε να αποφασίσουμε αν αυτό που μένει πίσω του αξίζει να επενδύσουμε ή το εγκαταλείπουμε δίνοντας χώρο και χρόνο για έναν επόμενο έρωτα να ανθίσει.

07/08/19 13:09

Η παγίδα του ανεκπλήρωτου έρωτα

«Φοβούμαι μήπως συνηθίσω έτσι, πάντα από μακριά να σ’ αγαπώ…» έγραφε ο Γιώργος Σεφέρης στην αγαπημένη του Μαρώ, τα χρόνια που η αγάπη τους ήταν απαγορευμένη. Ο δικός τους έρωτας εκπληρώθηκε στην πορεία. Κάποιοι άλλοι όμως, πολλοί άλλοι, θα μείνουν ανεκπλήρωτοι στο πέρασμα...

must ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook