27.06.2022

  • Η Ολομέλεια της Βουλής οριακά και με τις 38 απαιτούμενες ψήφους τροποποίησε το Σύνταγμα, ώστε η προθεσμία άσκησης προσφυγής ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας να ορίζεται δια νόμου.

  • Η ψηφοφορία για τα τρία υπόλοιπα νομοσχέδια αναβλήθηκε, μετά από παρατήρηση του Βουλευτή του ΑΚΕΛ Άριστου Δαμιανού ότι εγείρεται διαδικαστικό και θέμα τάξης και νομιμότητας αν ψηφιστούν αυθημερόν η τροποποίηση του Συντάγματος και τα νομοσχέδια.

  • Αναφέρθηκε επίσης στη βάρκα με τους 10 παράτυπους μετανάστες που εντοπίστηκαν και πάλι στο Κάβο Γκρέκο σε βάρκα, τέλη Ιουλίου, που ζήτησαν νερό και ξηρή τροφή και τους δόθηκε και πήγαν στα κατεχόμενα.

  • Πρόσθεσε πως αν δεν περάσει σε άλλη Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία του ΑΚΕΛ ενδεχομένως η Κυπριακή Δημοκρατία να βρεθεί εκτεθειμένη.

04/09/20 18:23

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε οριακά την 28η τροποποίηση του Συντάγματος

Η Ολομέλεια της Βουλής οριακά και με τις 38 απαιτούμενες ψήφους τροποποίησε το Σύνταγμα, ώστε η προθεσμία  άσκησης  προσφυγής ενώπιον του Διοικητικού Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας να ορίζεται δια νόμου. Εναντίον της τροποποίησης ψήφισαν 14 Βουλευτές. Το ΑΚΕΛ δήλωσε ενώπιον...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook