05.08.2020

  • ΚΥΠΕ-Η Ολομέλεια της Βουλής ενέκρινε ομόφωνα τους κανονισμούς για τους προσωπικούς και ειδικούς γιατρούς του ΓεΣΥ αφού προηγουμένως τους τροποποίησε υπερψηφίζοντας τροπολογίες που κατέθεσε η ΕΔΕΚ.

  • Κατά τη συζήτηση που προηγήθηκε της ψηφοφορίας, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας είπε ότι Κώστας Κωνσταντίνου, είπε πως κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Επιτροπή τέθηκαν επιφυλάξεις και υπήρξαν προβληματισμοί και τέθηκαν ασφαλιστικές δικλείδες.

  • Με βάση τις τροπολογίες που υπερψηφίστηκαν ο Οργανισμός θα μπορεί να παρέχει πρόσθετα χρηματικά ή και άλλα κίνητρα και να χρησιμοποιεί άλλες μεθόδους αμοιβής μόνο μετά από ενημέρωση της Βουλής.

  • Περαιτέρω η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε σε νόμο με 38 ψήφους υπέρ και 3 εναντίον το νομοσχέδιο για το πλαίσιο χρήσης της ηλεκτρονικής υγείας.

05/04/19 18:18

Η Ολομέλεια ενέκρινε τους κανονισμούς για τους προσωπικούς και ειδικούς γιατρούς του ΓεΣΥ

ΚΥΠΕ-Η Ολομέλεια της Βουλής ενέκρινε ομόφωνα τους κανονισμούς για τους προσωπικούς και ειδικούς γιατρούς του ΓεΣΥ αφού προηγουμένως τους τροποποίησε υπερψηφίζοντας τροπολογίες που κατέθεσε η ΕΔΕΚ. Με τους κανονισμούς καθορίζονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες φροντίδας υγείας...

υγείαnews ·

Η Ολομέλεια ενέκρινε τους κανονισμούς για τους προσωπικούς και ειδικούς γιατρούς του ΓεΣΥ

υγείαnews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook