20.02.2020

  • Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν διαρρεύσει στα κρίσιμα υπουργεία είναι αυτό του Νίκου Δένδια ή του Κωστή Χατζηδάκη στο υπουργείο Εξωτερικών, του Χρήστου Σταϊκούρα στο υπουργείο Οικονομικών και του Βασίλη Κικίλια στο υπουργείο Άμυνας.

  • Πρώτο θέμα σε πολλά διεθνή μέσα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα Τα Διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για κεντροδεξιά στροφή της Ελλάδας αλλά και για μεγάλη προσωπική ήττα του Αλέξη Τσίπρα.

  • Στις γενικές εκλογές στην Ελλάδα, έχουμε αλλαγή της κυβέρνησης γράφει το Der Spiegel, ενώ για αλλαγή εξουσίας στην Ακρόπολη κάνει λόγο η Handelsblatt.

  • Οι Έλληνες Συντηρητικοί οδεύουν προς μία μεγάλη νίκη, γράφει η βρετανική Guardian, τονίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία νίκησε τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ και κερδίζει την απόλυτη πλειοψηφία.

08/07/19 06:43

Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας θα ανακοινωθεί επίσημα την Τρίτη

Η σεναριολογία για τους νέους υπουργούς έχει πάρει φωτιά από χθες βράδυ, με το υπουργικό να έχει ήδη καταρτιστεί, με βάση τις διαρροές, από τα μέσα ενημέρωσης. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν διαρρεύσει στα κρίσιμα υπουργεία είναι αυτό του Νίκου Δένδια ή του Κωστή Χατζηδάκη...

rikNews ·

Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας θα ανακοινωθεί επίσημα την Τρίτη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook