28.06.2022

  • Σήμερα, η Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG) ανακοίνωσε ότι θα είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει στην αγορά λύση λογισμικού με την VMware για λειτουργία στο έπακρο του ThinkSystem SE350 Edge Server.

  • Η νέα λύση θα αποσταλεί απευθείας στους ιστότοπους των πελατών που διαθέτουν τηλύση λογισμικού VMware, προφορτωμένη σε ένα ζευγάρι ThinkSystem SE350 με ενισχυμένη αντοχή και ασφάλεια.

  • Η νέα λύση που ανακοινώθηκε σήμερα, υποστηρίζει αυτό το υβριδικό μοντέλο .δήλωσε ο Charles Ferland, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, Edge Computing and Communication Services Providers στην Lenovo ISG.

  • Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Lenovo καθώς οι πελάτες μεταφέρουν την καινοτομία τους από το εσωτερικό data center τους στο δημόσιο cloud και στο edge”, λέει ο Muneyb Minhazuddin, VP, Edge Computing, VMware.

02/10/21 14:10

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Η Νέα Καινοτομία της Lenovo για ανθεκτικό Edge Computing

Σήμερα, η Lenovo Infrastructure Solutions Group (ISG) ανακοίνωσε ότι θα είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει στην αγορά λύση λογισμικού με την VMware για λειτουργία στο έπακρο του ThinkSystem SE350 Edge Server. Η νέα λύση θα αποσταλεί απευθείας στους ιστότοπους των πελατών...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook