15.09.2019

  • Παρουσίαση Πολυδύναμης Στάσης Λεωφορείων Η Β΄Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης συμμετείχε στον θεσμό των Μαθητικών Δημοτικών Συμβουλίων με την πρωτότυπη ιδέα της δημιουργίας μιας πολυδύναμης και σύγχρονης στάσης λεωφορείων.

  • Η ανακήρυξη της μαθήτρια ως Δημάρχου του Μαθητικού Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε από τον Δήμαρχο Λεμεσού κύριο Νίκο Νικολαϊδη.

  • Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση που θα εκλεγόταν Δήμαρχος, θα συνέβαλλε τα μέγιστα στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος.

  • Κατά την ψηφοφορία που ακολούθησε τις ομιλίες των υποψηφίων για την θέση του Δημάρχου, η μαθήτρια της Σχολής μας απέσπασε 10 ψήφους, έναντι 8 ψήφων της δεύτερης ανθυποψηφίας της και εκλέγηκε Δήμαρχος.

12/04/19 11:51

Η μαθήτρια Β΄ Τεχνικής Λεμεσού Θέα Παναγή νέα Δήμαρχος των Μαθητικών Δημοτικών Συμβουλίων

Μεγάλη επιτυχία της Β’ Τεχνικής και Επαγγελματικής Σχολής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Γρηγόρη Αυξεντίου Λεμεσού, κατά την Ημερίδα των Μαθητικών Δημοτικών Συμβουλίων, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο στις 3 Απριλίου 2019, όπου η μαθήτρια Θέα Παναγή του κλάδου Αρχιτεκτονικής...

ΠαιδείαNews ·

Η μαθήτρια Β΄ Τεχνικής Λεμεσού Θέα Παναγή νέα Δήμαρχος των Μαθητικών Δημοτικών Συμβουλίων

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook