21.11.2019

  • ΚΥΠΕ -Η Γεωργία Χειμαρρίδη από το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου, είναι η Κύπρια νικήτρια του διαγωνισμού Juvenes Translatores, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Κομισιόν και συγκεκριμένα ο Επίτροπος αρμόδιος για το διαγωνισμό Γκύντερ Έττινγκερ.

  • Η Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει τον διαγωνισμόJuvenesTranslatores(νέοι μεταφραστές στα λατινικά) κάθε χρόνο από το 2007.

  • Ορισμένες από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές ήταν οι μεταφράσεις από τα πορτογαλικά στα ολλανδικά και από τα ουγγρικά στα φινλανδικά, αναφέρει η Κομισιόν.

  • Ο καλύτερος νέος μεταφραστής από κάθε ένα από τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ θα μεταβεί τώρα στις Βρυξέλλες για να παραλάβει το βραβείο του και να συναντηθεί με τους επαγγελματίες μεταφραστές της Κομισιόν.

04/02/19 17:58

Η μαθήτρια Γεωργία Χειμαρρίδη νικήτρια του Juvenes Translatores

ΚΥΠΕ -Η Γεωργία Χειμαρρίδη από το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου, είναι η Κύπρια νικήτρια του διαγωνισμού Juvenes Translatores, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Κομισιόν και συγκεκριμένα ο Επίτροπος αρμόδιος για το διαγωνισμό Γκύντερ Έττινγκερ. Οι νικητές του διαγωνισμού...

ΠαιδείαNews ·

Η μαθήτρια Γεωργία Χειμαρρίδη νικήτρια του Juvenes Translatores

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook