26.06.2022

  • Η LG Electronics(LG) ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη NVIDIA, ως ο πρώτος κατασκευαστής τηλεοράσεων, που ανέπτυξε την εφαρμογή GeForce NOW της κορυφαίας cloud game-streaming υπηρεσίας, για τηλεοράσεις LG που διαθέτουν webOS[1].

  • Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε έκδοση beta από αυτήν την εβδομάδα στο LG Content Store σε επιλεγμένα μοντέλα LG 4K OLED, QNED Mini LED και NanoCell TV του 2021 σε 80 αγορές[2].

  • Προσφέροντας ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης και επιλογή για μεγάλες ίντσες, οι LG OLED τηλεοράσεις ταιριάζουν απόλυτα με το GeForce NOW.

  • Οι πελάτες της LG περιμένουν το καλύτερο όταν πρόκειται για gaming σε μεγάλη οθόνη, δήλωσε ο Lee Sang-woo, ανώτερος αντιπρόεδρος εταιρικής επιχειρηματικής στρατηγικής στην LG Electronics Home Entertainment Company.

23/11/21 18:31

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Η LG συνεργάζεται με την NVIDIA και φέρνει την εφαρμογή GeForce NOW στις webOS Smart TV

Η LG Electronics(LG) ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη NVIDIA, ως ο πρώτος κατασκευαστής τηλεοράσεων, που ανέπτυξε την εφαρμογή GeForce NOW της κορυφαίας cloud game-streaming υπηρεσίας, για τηλεοράσεις LG που διαθέτουν webOS[1]. Προσφέροντας ρεαλιστική ποιότητα εικόνας,...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook