28.05.2020

  • Ο Δήμος Λευκωσίας προτίθεται να προκηρύξει το έργο Προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία υποδομών και συστημάτων έξυπνης πόλης, που εστιάζει πρώτιστα στις ανάγκες και τις περιοχές των έργων ανάπλασης και ολοκληρωμένης αστικής ανάπτυξης του Δήμου Λευκωσίας.

  • Το έργο Έξυπνη Λευκωσία δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από τα Ευρωπαϊκά Διαθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία, την Κυπριακή Δημοκρατία και τον Δήμο Λευκωσίας.

  • Το iNicosia flagship project στοχεύει στη δημιουργία ενός Ψηφιακού Διδύμου (Digital Twin) της Λευκωσίας, το οποίο αποτελεί μία τρισδιάστατη ψηφιακή αναπαράσταση της πόλης, με δεδομένα έξυπνης πόλης σε πραγματικό χρόνο.

  • Άμεσα οφέλη θα είναι η ενίσχυση επισκεψιμότητας της πόλης, με δυναμική ενημέρωση πολιτών και τουριστών σε πραγματικό χρόνο, δημιουργία περιβάλλοντος open mall, με ταυτόχρονη ενίσχυση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

16/07/19 13:38

Η Λευκωσία μετατρέπεται σε Έξυπνη Πρωτεύουσα

Αναλύοντας το όραμα και τους στρατηγικούς σχεδιασμούς του Δήμου για μετάβαση της Λευκωσίας σε Έξυπνη Πρωτεύουσα, ο κ. Γιωρκάτζης είπε ότι «η Λευκωσία υλοποιεί την πιο εκτεταμένη αναπτυξιακή παρέμβαση σε υποδομές έξυπνης πόλης στην Κύπρο», σημειώνοντας ότι «αξιοποιούμε την...

rikNews ·

Η Λευκωσία μετατρέπεται σε Έξυπνη Πρωτεύουσα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook