20.05.2022

  • Η Κομισιόν χαιρετίζει την πολιτική συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των κρατών μελών της ΕΕ στο Συμβούλιο σχετικά με την πρόταση κανονισμού για το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ESF+).

  • Το ESF+ θα αποτελέσει βασικό χρηματοδοτικό μέσο για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού πυλώνα κοινωνικών δικαιωμάτων, για τη στήριξη των θέσεων εργασίας και τη δημιουργία μιας δίκαιης και κοινωνικά συμμετοχικής κοινωνίας, αναφέρει η Κομισιόν.

  • Η Κομισιόν άρχισε να δεσμεύει τα κονδύλια στο πλαίσιο του νέου μακροπρόθεσμου προϋπολογισμού της ΕΕ από την 1η Ιανουαρίου 2021.

  • Θα περιλαμβάνει επίσης μια πιο φιλόδοξη απαίτηση για επενδύσεις σε νέους και για την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας, όπως προτείνει η Κομισιόν.

29/01/21 14:01

Η Κομισιόν χαιρετίζει την πολιτική συμφωνία για την πρόταση κανονισμού για το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ESF+

Η Κομισιόν χαιρετίζει την πολιτική συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των κρατών μελών της ΕΕ στο Συμβούλιο σχετικά με την πρόταση κανονισμού για το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ESF+). Το ESF+ θα αποτελέσει βασικό χρηματοδοτικό μέσο για την εφαρμογή...

rikNews ·

Η Κομισιόν χαιρετίζει την πολιτική συμφωνία για την πρόταση κανονισμού για το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ESF+

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook