09.12.2019

  • Από χθες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εικόνες από το φράγμα της Γερμασόγειας στη Λεμεσό, το οποίο αναμένεται να υπερχειλίσει είτε αύριο Κυριακή είτε μέχρι τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου.

  • Φωτογραφίες που δημοσίευσε το Sigmalive Οι εικόνες που δημοσίευσε η Cyprus From Air Φωτογραφίες Γιώργος Χριστοφή (Φώτο Κόκος)

  • Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Γερμασόγειας κύριου Κυριάκου Ξυδιά, προ μερικών εβδομάδων έγινα προσπάθειες καθαρισμού του φράγματος, χωρίς μεγάλη επιτυχία, ενώ θα ξαναγίνουν εντός των επόμενων ημερών αφού η εικόνα που παρουσιάζει δεν τιμά κανέναν.

  • Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο δήμαρχος Γερμασόγειας, ζήτησε από το Τμήμα Υδάτων βάρκα για να καθαριστεί το φράγμα από τις ακαθαρσίες, ωστόσο, το αίτημα του δεν εγκρίθηκε για λόγους ασφαλείας, όπως του εξήγησαν.

22/01/19 12:00

Οι εικόνες από τον υδατοφράκτη της Γερμασόγειας που προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα

Δεν ξέρεις εάν πρέπει να χαρείς ή να κλάψεις. Από χθες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εικόνες από το φράγμα της Γερμασόγειας στη Λεμεσό, το οποίο αναμένεται να υπερχειλίσει είτε αύριο Κυριακή είτε μέχρι τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου. Ήδη, μάλιστα, περιμετρικά του φράγματος έχει στηθεί...

City Freepress ·

Οι εικόνες από τον υδατοφράκτη της Γερμασόγειας που προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα

City Freepress

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook