19.10.2018

  • Πρόκειται για το δεύτερο φορτίο LNG που αποστέλλεται από τις αρχές του έτους από το εργοστάσιο Yamal LNG, ενώ έως τα τέλη του 2017 είχαν σταλεί στο εξωτερικό τρία φορτία.

  • Προς το παρόν τα τάνκερ θα πλέουν στην δυτική κατεύθυνση της Βόρειας Θαλάσσιας οδού και καταπλέουν για να ξεφορτώσουν το φορτίο τους σε LNG σε ευρωπαϊκά λιμάνια.

  • Μέτοχοι της Yamal LNG`` είναι η ρωσική εταιρεία Nvovatec του Λεονίντ Μίχελσον (51%), η γαλλική Total (20%) η κινεζική CNPC (20%), και το κινεζικό Silk Road Fund (9,9%) .

  • Η εταιρεία Yamal LNG`` κατασκευάζει στην περιοχή των κοιτασμάτων του Νοτίου Ταμπέϊσκι εργοστάσιο παρασκευής υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) με τρείς μονάδες, η κάθε μια από τις οποίες θα παράγει 5,5 εκατομμύρια τόνους ετησίως.

12/01/18 21:50

Η γαλλική Total αγοράζει ρωσικό υγροποιημένο φυσικό αέριο

Πρόκειται για το δεύτερο φορτίο LNG που αποστέλλεται από τις αρχές του έτους από το εργοστάσιο "Yamal LNG, ενώ έως τα τέλη του 2017 είχαν σταλεί στο εξωτερικό τρία φορτία. Το εργοστάσιο "Yamal LNG`` έθεσε σε λειτουργία την πρώτη του μονάδα στις αρχές Δεκεμβρίου του 2017....

rikNews ·

Η γαλλική Total αγοράζει ρωσικό υγροποιημένο φυσικό αέριο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook