25.05.2022

  • Η Epson ανακοινώνει τέσσερις νέες σειρές βιντεοπροβολέων σχεδιασμένων για να ικανοποιούν τις ανάγκες των μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της αγοράς της εκπαίδευσης.

  • Είτε πραγματοποιείτε παρουσιάσεις εν κινήσει με τα εξαιρετικά φορητά μοντέλα, είτε πραγματοποιείτε εντυπωσιακές παρουσιάσεις στο γραφείο, όσοι τις παρακολουθούν θα επωφεληθούν της ανάλυσης Full HD 1080p για καταπληκτική ποιότητα εικόνας και εξαιρετικές λεπτομέρειες.

  • Στις επιχειρήσεις, η πρώτη εντύπωση μετράει και χάρη στη σειρά EB-1700 μπορείτε να πραγματοποιείτε παρουσιάσεις μεγάλης κλίμακας για να πετυχαίνετε τους στόχους σας, ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός γραφείου.

  • Ο EB-2265Uαποτελεί μέρος μιας σειράς που προσφέρει μεγαλύτερες επαγγελματικές παρουσιάσεις, καλύτερης ποιότητας, για τις μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και την εκπαίδευση.

17/01/17 14:57

Η Epson παρουσιάζει τέσσερις νέες σειρές βιντεοπροβολέων που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και την εκπαίδευση, προσφέροντας πιο «έξυπνες» παρουσιάσεις και συνεργασία

Η Epson ανακοινώνει τέσσερις νέες σειρές βιντεοπροβολέων σχεδιασμένων για να ικανοποιούν τις ανάγκες των μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της αγοράς της εκπαίδευσης. Σχεδιασμένες για μεγαλύτερες αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η σειρά EB-1700 και η σειρά EB-2000προσφέρουν...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook