24.11.2020

  • Απίστευτα πράγματα γίνονται στον ΑΠΟΕΛ που είναι ένα βήμα πριν την αγωνιστική κατάρρευση και με νέα ήττα η ομάδα μας δείχνει να μην μπορεί να αντιδράσει.

  • Για άλλο ένα παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ ήταν νωχελικός χωρίς να μπορέσει να απειλήσει την Ανόρθωση, ενώ το τραγικό είναι ότι για άλλη μια φορά ο αντίπαλος χωρίς ουσιαστικά να φτιάξει ευκαιρία βρέθηκε να προηγείται.

  • Ελαφρυντικά δεν υπάρχουν γιατί ούτε ο τραυματισμός του Τομάς ΝτεΒινσέντι μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για μια ομάδα με τόσο ψηλό προϋπολογισμό και τόσες πολλές επιλογές, αλλά ούτε και η απουσία του Ανουάρ.

  • Χρειάζεσαι φαντασία, διεισδυτικότητα και συνεχή συγκέντρωση για να φτάσεις στον στόχο, πράγμα που ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν μπορεί να το παρουσιάσει στο γήπεδο.

26/10/20 10:07

Η επόμενη μέρα

Απίστευτα πράγματα γίνονται στον ΑΠΟΕΛ που είναι ένα βήμα πριν την αγωνιστική κατάρρευση και με νέα ήττα η ομάδα μας δείχνει να μην μπορεί να αντιδράσει. Για άλλο ένα παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ ήταν νωχελικός χωρίς να μπορέσει να απειλήσει την Ανόρθωση, ενώ το τραγικό είναι ότι...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Η επόμενη μέρα

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook