02.07.2020

  • Όπως αναφέρεται σε σημείωμα του Γενικού Ελεγκτή, εναντίον δύο εταιρειών του Επιτρόπου και των διευθυντών τους, εκκρεμούν ενώπιον δικαστηρίου δύο ποινικές υποθέσεις που αφορούν κατηγορίες για αναπτύξεις στον Καλοπαναγιώτη και για επέμβαση σε αρχαίο μνημείο.

  • Ο Γενικός Ελεγκτής εισηγήθηκε στην επιτροπή Ελέγχου να αποστείλει εκ νέου επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα και στον Πρόεδρο της Επιτροπής Διερεύνησης Ασυμβίβαστου, παραθέτοντας όλα τα στοιχεία.

  • Ο Πρόεδρος της επιτροπής Ελέγχου Ζαχαρίας Κουλίας χαρακτήρισε πολύ σοβαρό το ζήτημα και πρόσθεσε ότι η επιτροπή αναμένει απαντήσεις από την κυβέρνηση.

  • Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, ανέφερε πως το Προεδρικό εξακολουθεί να συντηρεί έναν διορισμό που συγκρούεται με τους κανόνες της χρηστής διοίκησης.

21/11/19 12:55

Η επ. Ελέγχου αναμένει απαντήσεις για Γ. Παπαδούρη

Όπως αναφέρεται σε σημείωμα του Γενικού Ελεγκτή, εναντίον δύο εταιρειών του Επιτρόπου και των διευθυντών τους, εκκρεμούν ενώπιον δικαστηρίου δύο ποινικές υποθέσεις που αφορούν κατηγορίες για αναπτύξεις στον Καλοπαναγιώτη και για επέμβαση σε αρχαίο μνημείο. Παράλληλα, ο...

rikNews ·

Η επ. Ελέγχου αναμένει απαντήσεις για Γ. Παπαδούρη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook