26.04.2019

  • Στη συνέχεια, προετοιμάζουμε τις ελιές μας αφαιρώντας αρχικά τα κουκούτσια.Έπειτα,τις ψιλοκόβουμε όσο πιο μικρά κομματάκια γίνεται.

  • Πλένουμε τον κόλιαντρο και το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε ψιλοκομμένα στις ελιές.

  • Στο μπολ στο οποίο κοσκινίσαμε το αλεύρι ανοίγουμε ένα μικρό λακκάκι στο μέσο και ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας σιγά σιγά.

  • Ρίχνουμε τη ζύμη σε ένα ταψί, το οποίο έχουμε ήδη αλείψει με ελαιόλαδο και αν μας αρέσει προσθέτουμε και σουσάμι.

04/02/19 11:08

Η ελιόπιτα- κέικ της γιαγιάς

Κοσκινίζουμε 4 ποτήρια αλεύρι. Προσθέτουμε 3 κουταλιές baking powder και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, προετοιμάζουμε τις ελιές μας αφαιρώντας αρχικά τα κουκούτσια. Έπειτα, τις ψιλοκόβουμε όσο πιο μικρά κομματάκια γίνεται. Πλένουμε τον κόλιαντρο και το κρεμμύδι και τα προσθέτουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook