19.08.2019

  • Χαιρετίζουμε θερμά αυτό το ιστορικό βήμα, το οποίο αποτελεί παράδειγμα συμφιλίωσης για την περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων και πέραν αυτής, αναφέρει η Ύπατη Εκπρόσωπος και ο Επίτροπος.

  • Συγχαίρουμε την Ελληνική Δημοκρατία και τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για αυτό το σημαντικό επίτευγμα, μετατρέποντας μια νέα σελίδα του κοινού μας μέλλοντος της ΕΕ, αναφέρουν.

  • Θα συζητήσει την εφαρμογή των διαφόρων προτεραιοτήτων του Ψηφιακού θεματολογίου για τα Δυτικά Βαλκάνια με τον Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ και τον Υπουργό Κοινωνίας της Πληροφορίας και Διοίκησης, Ντάμιζαν Μάντσεβσκι.

  • Η Επίτροπος Gabriel θα επισκεφθεί επίσης το μελλοντικό Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο, ένα σημαντικό έργο που αποσκοπεί στη δημιουργία της μεταφοράς τεχνολογίας και στην επιτάχυνση της ανάπτυξης των νεοσύστατων επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων.

15/02/19 18:08

Η ΕΕ χαιρετίζει την έναρξη ισχύος της συμφωνίας των Πρεσπών

"Χαιρετίζουμε θερμά αυτό το ιστορικό βήμα, το οποίο αποτελεί παράδειγμα συμφιλίωσης για την περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων και πέραν αυτής", αναφέρει η Ύπατη Εκπρόσωπος και ο Επίτροπος. "Συγχαίρουμε την Ελληνική Δημοκρατία και τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για αυτό...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook