26.10.2021

  • Ειδικάγια την Τουρκία, μια χώρα στην οποία η κυβέρνηση χρηματοδοτεί τα κέντρα εμφύτευσης μαλλιών και γι' αυτό είναι φθηνότερααπό ό, τι στην Ισπανία, οι Δερματολόγοι έχουν σημάνει συναγερμό γράφει η ισπανική εφημερίδα.

  • Έτσι, σε ορισμένες πειρατικέςκλινικές, ιδιαίτερα την Τουρκία, οι μεταμοσχεύσεις πραγματοποιούνται απότεχνικούς και όχι από γιατρούς.

  • Γιατροί και άπειρο προσωπικό Η ISHRS αναφέρει ότι το 77,5% των ερωτηθέντων γιατρών ισχυρίζονται ότι έχουν παρακολουθήσει έξι ή περισσότερες περιπτώσεις ετησίως ασθενών μεαποτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

  • Οι δερματολόγοι συμβουλεύουν τους υποψήφιους για μεταμόσχευση μαλλιών να αντιμετωπίζουν με δυσπιστία όσα κέντρα ζητούν, για παράδειγμαστην Ισπανία, λιγότερο από 4.000 ευρώ.

21/04/19 19:38

Οι δερματολόγοι προειδοποιούν για μεταμοσχεύσεις μαλλιών χαμηλού κόστους

ΜΑΔΡΙΤΗ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)-Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών που εκτελούνται από μη εξειδικευμένο προσωπικό μπορούν να αφήσουν αφύσικα αποτελέσματα και να προκαλέσουν λοιμώξεις, γράφει η ισπανική εφημερίδα El Periodico, τονίζοντας ότι η Διεθνής Εταιρεία Χειρουργικής Μαλλιών ξεκινά μια ενημερωτική...

υγείαnews ·

Οι δερματολόγοι προειδοποιούν για μεταμοσχεύσεις μαλλιών χαμηλού κόστους

υγείαnews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook