21.01.2020

  • Η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας(ΥΚΕ), Μαρία Κυρατζή, ενημέρωσε σήμερα, σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιαςκαι Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το περιστατικό με το θάνατο του 14χρονου.

  • Αντί αυτού, συνέχισε, διαπιστώνεται σοβαρή καθυστέρηση στον εκσυγχρονισμό των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και ανάλωση του χρόνου των λειτουργών των Υπηρεσιών σε διεκπεραιωτικού χαρακτήρα εργασία, κυρίως για σκοπούς του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

  • Αναμφίβολα, είπε, διερωτάται για το ρόλο και τις ευθύνες των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών και την αδράνεια που έχουν επιδείξει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών των περιστατικών ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε θύματα.

  • Αναμένουμε ότι θα τεθεί χρονοδιάγραμμα για την διεκπεραίωση αυτής της έρευνας και ότι το πόρισμα θα υιοθετηθεί από την Κυβέρνηση.

10/09/19 15:51

Η Δ/τρια των ΥΚΕ ενημέρωσε την Επιτροπή Εργασίας για την υπόθεση θανάτου του 14χρονου

Η Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας(ΥΚΕ), Μαρία Κυρατζή, ενημέρωσε σήμερα, σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρία, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το περιστατικό με το θάνατο του 14χρονου. Σε δηλώσεις του...

typos cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook