23.10.2020

  • Ο νεαρός συνεργάζεται με την Αστυνομία και καθ’ υπόδειξη του, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε χθες ως τεκμήριο, το μαχαίρι με το οποίο φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του.

  • Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο λόγος που προέβη στο έγκλημα ήταν επειδή πληροφορήθηκε ότι ο 64χρονος ζητούσε την επιμέλεια της ανήλικης αδελφής του την οποία κατέχει το Γραφείο Ευημερίας.

  • Σε θεληματική του κατάθεση ο 25χρονος παραδέχθηκε πως γύρω στις τρεις τα ξημερώματα της 9ης Αυγούστου μετέβη πεζός στο υποστατικό όπου διέμενε ο πατέρας του και τον σκότωσε με τη χρήση μαχαιριού.

  • Ταυτόχρονα εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δολοφόνησε τον πατέρα του, οι οποίοι σχετίζονται, όπως είπε, με οικογενειακά προβλήματα που είχαν τα μέλη της οικογένειας με τον 64χρονο, τα τελευταία χρόνια.

26/08/20 02:12

Η Αστυνομία εντοπίζει τεκμήρια στην υπόθεση φόνου εκ προμελέτης 64χρονου στα Λεύκαρα

Σήμερα ο 25χρονος εξετάστηκε από κυβερνητικό ψυχίατρο ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αποφάνθηκε ότι έχει πλήρη συναίσθηση και είναι σε θέση να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία που θα ξεκινήσει εναντίον του αμέσως μόλις οι ανακριτές συμπληρώσουν το φάκελο...

rikNews ·

Η Αστυνομία εντοπίζει τεκμήρια στην υπόθεση φόνου εκ προμελέτης 64χρονου στα Λεύκαρα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook