06.12.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η Huawei επιδίδεται το τελευταίο διάστημα σε ένα ιστορικό comeback και όσοι παρακολουθείτε την αγορά, σίγουρα το έχετε αντιληφθεί.

  • H Huawei έχει ήδη δημιουργήσει τη δική της εξαιρετική παράδοση στα wearables, με τα smartwatches της και τα activity bands της να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

  • Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία σχεδιάστηκε και το Watch GT3, το οποίο αποτελεί μια πιο οικονομικά προσιτή λύση σε σύγκριση με το πιο high-end Watch 3, χωρίς ωστόσονα χάνει τον premium χαρακτήρα του.

  • Το Huawei Nova 9 (που σας παρουσιάσαμε πρόσφατα) σηματοδοτεί αυτή την δυναμική επιστροφή στην αγορά των smartphones αλλά η εταιρεία δεν περιορίζεται σε αυτή την προϊoντική κατηγορία.

16/02/22 15:16

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Huawei Watch GT3 Hands-On Review: «Το απόλυτα sophisticated smartwatch»!

H Huawei έχει ήδη δημιουργήσει τη δική της εξαιρετική παράδοση στα wearables, με τα smartwatches της και τα activity bands της να συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού. Μάλιστα, κάθε μοντέλο που ανήκει στη σειρά Watch είναι προορισμένο...

Digital Life ·

Συνέντευξη με τον Derek Yu, President CEE, Nordic της Huawei

Η Huawei επιδίδεται το τελευταίο διάστημα σε ένα ιστορικό «comeback» και όσοι παρακολουθείτε την αγορά, σίγουρα το έχετε αντιληφθεί. Η εταιρεία, μετά από σχεδόν 2 χρόνια δυσκολιών εξ’αιτίας της εμμονής των ΗΠΑ με την δραστηριότητά της (αρχικά μέσω του Donald Trump και πλέον...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook