05.12.2022

  • Τα TWS Bluetooth ακουστικά έφεραν μια επανάσταση στον τρόπο που απολαμβάνουμε τη μουσική, καθώς μας έκαναν για πάντα να αποχαιρετήσουμε τα καλώδια (και το κυριότερο) μας προσέφεραν μοναδικές δυνατότητες που δεν υπήρχαν στο παρελθόν.

  • Άλλωστε, πότε στο παρελθόν είδατε True Wireless ακουστικά σε μια premium… θήκη κραγιόν; Υψηλή τεχνολογία με… άρωμα γυναίκας!

  • Και οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς τα Lipstick θέτουν νέα στάνταρ στην τεχνολογία του Active Noise Cancellation (Τεχνολογία Ακύρωσης Θορύβου).

  • Η HUAWEI αποτελώντας το τεχνολογικό brand που γνωρίζει αυτό που θέλουν users και το ποιες είναι οι πραγματικές τους ανάγκες, δεν θα μπορούσε να μην εστιάσει σε αυτή την ξεχωριστή προϊοντική κατηγορία.

16/02/22 15:16

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Huawei FreeBuds Lipstick: Όταν η φινέτσα συναντάει την υψηλή τεχνολογία!

Τα TWS Bluetooth ακουστικά έφεραν μια «επανάσταση» στον τρόπο που απολαμβάνουμε τη μουσική, καθώς μας έκαναν  για πάντα να αποχαιρετήσουμε τα καλώδια (και το κυριότερο) μας προσέφεραν μοναδικές δυνατότητες που δεν υπήρχαν στο παρελθόν. Η HUAWEI αποτελώντας το τεχνολογικό...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook