13.12.2019

  • Πρόσθετουμε το αλάτι και ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει μέχρι να γίνει χυλός.

  • Σε ένα κατσαρολάκιζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το γάλα ή το νερό και τη βρώμη.

  • Πετυγχαίνουμε τη γλυκύτητα που θέλουμε, σερβίροντας μετο σιρόπι και τα φρούτα της αρεσκείας μας.

  • Αν το θέλουμε πιο ρευστό, βάζουμε ακόμη λίγο γάλα ή νερό μέχρι να έχει την υφή που προτιμούμε.

13/03/19 16:12

H βασική συνταγή για porridge

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το γάλα ή το νερό και τη βρώμη. Πρόσθετουμε το αλάτι και ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει μέχρι να γίνει χυλός. Αν το θέλουμε πιο ρευστό, βάζουμε ακόμη λίγο γάλα ή νερό μέχρι να έχει την υφή που προτιμούμε. Πετυγχαίνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook