28.06.2022

  • Αν και όλοι οι προβολείς είναι μοιραία στραμμένοι στα κατορθώματα του Perseverance στον πλανήτη Άρη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η NASA δεν κοιτάζει το τι συμβαίνει και στον πλανήτη μας.

  • H Εθνική ΥπηρεσίαΑεροναυπηγικήςκαιΔιαστήματος επιθυμεί να συνεργαστεί με την αεροναυπηγική βιομηχανία, έτσι ώστε από κοινού να σχεδιάσουν μελλοντικά αεροσκάφη, τα οποία θα χρησιμοποιούν ένα unified σύστημα ηλεκτροκίνησης.

  • Η NASA λοιπόν έχει στα μελλοντικά σχέδια της την ανάπτυξη ηλεκτροκίνητων αεροπλάνων, σε μια προσπάθεια να καταστήσει τις πτήσεις περισσότερο eco-friendly.

  • Αυτή η eco-friendly προσέγγιση και στα εναέρια μέσα αποτελεί αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των πτήσεων.

26/02/21 22:41

H NASA δυνατά στο παιχνίδι της ανάπτυξης των ηλεκτροκίνητων αεροπλάνων!

Αν και όλοι οι προβολείς είναι μοιραία στραμμένοι στα «κατορθώματα» του Perseverance στον πλανήτη Άρη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η NASA δεν κοιτάζει το τι συμβαίνει και στον πλανήτη μας. Η NASA λοιπόν έχει στα μελλοντικά σχέδια της την ανάπτυξη ηλεκτροκίνητων αεροπλάνων,...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook