06.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο χρόνος της επίσκεψης οριστικοποιήθηκε χθες, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος επίσης τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του.

  • Εξάλλου ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Βερολίνο στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από πρόσκληση της Άνγκελα Μέρκελ.

  • Ο κ. Μητσοτάκης την ευχαρίστησε και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καθοριστεί ο ακριβής χρόνος της συνάντησης, που θα γίνει μετά τις 20 Αυγούστου, όταν και θα ανοίξει η Βουλή.

  • Το πρώτο ταξίδι, ωστόσο, του νέου πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, οι οποίες θα διεξαχθούν το τριήμερο 20-22 Ιουλίου.

09/07/19 17:25

H Μέρκελ προσκάλεσε τον Μητσοτάκη στο Βερολίνο

Η Γερμανίδα καγκελάριος επικοινώνησε τηλεφωνικά το πρωί με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να τον συγχαρεί για τη μεγάλη του νίκη και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τη γερμανική πρωτεύουσα. Ο κ. Μητσοτάκης την ευχαρίστησε και τις επόμενες μέρες αναμένεται να καθοριστεί ο ακριβής...

rikNews ·

H Μέρκελ προσκάλεσε τον Μητσοτάκη στο Βερολίνο

rikNews

Στην Κύπρο το πρώτο επίσημο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο χρόνος της επίσκεψης οριστικοποιήθηκε χθες, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος επίσης τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του. Εξάλλου ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Βερολίνο στο...

rikNews ·

Στην Κύπρο το πρώτο επίσημο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook