21.01.2020

  • Με καθυστέρηση μερικών εβδομάδων η ομάδα μας θα αρχίσει το Σάββατο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την ΑΕΛ με τη νίκη να είναι όπως πάντα το ζητούμενο.

  • Ο παροπλισμός των Σάβιτς και Βούρου σε συνδυασμό με το ότι οι Μερκής και Ιωάννου ταλαιπωρούνται και κουράζονται με την Κύπρο, δημιουργεί ένα θέμα όσον αφορά το κέντρο της άμυνας.

  • Στο διάστημα της διακοπής ο Ντολ είχε την ευκαιρία να μάθει και να δει ακόμα περισσότερα πράγματα ενώ οι επόμενες μέρες θεωρούνται σημαντικές αφού μέσα από αυτές θα προκύψει και το πλάνο του.

  • Ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι να μπορέσει ο προπονητής αλλά και οι παίκτες να δείξουν ότι μπορούν να διαχειριστούν σωστά τους επόμενους μήνες τις διπλές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Europa League.

09/09/19 18:57

H μάχη των δυο ταμπλό

Με καθυστέρηση μερικών εβδομάδων η ομάδα μας θα αρχίσει το Σάββατο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την ΑΕΛ με τη νίκη να είναι όπως πάντα το ζητούμενο. Στο διάστημα της διακοπής ο Ντολ είχε την ευκαιρία να μάθει και να δει ακόμα περισσότερα πράγματα...

apoel.net ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook