23.01.2020

  • * Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει άρθρο στους New York Times, που αναφέρεται στην ανάπτυξη και διάδοση μικρο-οργανισμών εξαιρετικά ανθεκτικών ακόμη και στα καλύτερα, θεωρούμενα σχεδόν θαυματουργά, αντιβιοτικά και αντιμυκητιακά φάρμακα.

  • Συγγενείς ορισμένων ασθενών καταγγέλλουν ότι ακόμα και το νοσηλευτικό προσωπικό αποφεύγει ενίοτε, όσο μπορεί, και να πλησιάσει ακόμα τους πάσχοντες, γιατί ο μύκητας αναπτύσσεται παντού, από τις φλέβες μέχρι τους σωλήνες του εξαερισμού των νοσοκομείων.

  • Ύβρις και Νέμεσις Εδώ και καιρό επιστήμονες και οικολόγοι προειδοποιούν για τις συνέπειες που θα έχει η αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών και άλλων φαρμάκων, τόσο στην Ιατρική, όσο και στη Γεωργία.

  • Τα κατάφερε όμως πολύ καλύτερα στην αντιμετώπιση της ... πληροφορίας για την επίσκεψή του, ώστε να μη μειωθεί η προσέλευση πλουσίων ασθενών από τη Μέση Ανατολή και την υπόλοιπη Ευρώπη, στην οποία ειδικεύεται.

16/04/19 20:37

«H Επανάσταση των Μικροβίων!»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ* Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει άρθρο στους New York Times, που αναφέρεται στην ανάπτυξη και διάδοση μικρο-οργανισμών εξαιρετικά ανθεκτικών ακόμη και στα καλύτερα, θεωρούμενα σχεδόν θαυματουργά, αντιβιοτικά και αντιμυκητιακά φάρμακα. «Μαύρος...

υγείαnews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook