09.12.2019

  • Αγαπημένη συνταγή για νόστιμο κριθαρότο με κυπριακή αναρή και τηγανισμένο κολοκυθάκι.

  • Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο Χρόνος ετοιμασίας:10΄ Χρόνος ψησίματος:45΄ Για 4 μερίδες Υλικά 30 ml (2 κουταλιές) ελαιόλαδο 1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κολοκύθια μέτρια, κομμένα σε φέτες και τηγανισμένα σε 3 κουταλιές ελαιόλαδο.

  • Πολύ εύκολο να σας βγει σωστό στην υφή, αφού ψήνεται στον φούρνο.

  • Προσοχή, όμως, να το καταναλώσετε μόλις το βγάλετε απ’ τον φούρνο γιατί μετά το κριθαράκι απορροφά το νερό και στεγνώνει το φαγητό.

10/08/19 09:37

H Αθηνά Λοϊζίδου προτείνει κριθαρότο με κολοκύθια και αναρή

Αγαπημένη συνταγή για νόστιμο κριθαρότο με κυπριακή αναρή και τηγανισμένο κολοκυθάκι. Φτιάξτε το και θα με θυμηθείτε! Πολύ εύκολο να σας βγει σωστό στην υφή, αφού ψήνεται στον φούρνο. Προσοχή, όμως, να το καταναλώσετε μόλις το βγάλετε απ’ τον φούρνο γιατί μετά το κριθαράκι...

must ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook