23.01.2020

  • Σε άλλο μπολ χτυπάμε το Μασκαρπόνε, την ζάχαρη και την βανίλια.

  • Σε μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός την κρέμα γάλακτος σε μέτρια ταχύτητα, για 4-5 λεπτά, μέχρι να γίνει σαντιγύ.

  • Βουτάμε ένα-ένα τα σαβαγιάρ στο μείγμα, χωρίς να τα αφήσουμε να παπαριάσουν και τα τοποθετούμε ομοιόμορφα στη βάση γυάλινου/πυρίμαχου σκεύους.

  • Εάν χρειαστεί τα κόβουμε στη μέση για να καλύψουν την επιφάνεια του σκεύους.

23/11/19 16:53

Γρήγορο τιραμισού χωρίς αυγά

Σε μπολ χτυπάμε με μίξερ χειρός την κρέμα γάλακτος σε μέτρια ταχύτητα, για 4-5 λεπτά, μέχρι να γίνει σαντιγύ. Σε άλλο μπολ χτυπάμε το Μασκαρπόνε, την ζάχαρη και την βανίλια. Προσθέτουμε την σαντιγύ και την ενσωματώνουμε με απαλές κινήσεις στο μείγμα, χρησιμοποιώντας...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook