09.04.2020

  • Ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, ανέλαβε την πρωτοβουλία, να ετοιμάσει λεωφορεία με ειδικά καθίσματα και ζώνες τριών σημείων και να τα παρουσιάσει σε όλους τους εμπλεκόμενους και την Βουλή.

  • Ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης δήλωσε ότι: Δεν έχει έλθει οτιδήποτε στο Υπουργείο, ώστε να υπάρξει πρόνοια για σχετικό κονδύλι στον προϋπολογισμό.

  • Σύμφωνα με την νομοθεσία, η οποία χαρακτηρίστηκε πρωτοποριακή για όλη την Ευρώπη, προβλέπεται ζώνη τριών σημείων και τοποθέτηση ειδικών καθισμάτων,carsit, για να κάθονται τα παιδιά.

  • Από πλευράς του ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε ότι: Θα πρέπει να προσδιοριστεί σε τεχνικό επίπεδο τι πρέπει να γίνει, με την έκκληση αυτή τη φορά να μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος.

24/01/20 11:08

Γόρδιος δεσμός οι ζώνες ασφαλείας για παιδιά στα λεωφορεία

Ούτε και σήμερα βρέθηκε λύση στην Επιτροπή Μεταφορών της Βουλής, από τους τρεις συναρμόδιους Υπουργούς, Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου και Μεταφορών Γιάννη Καρούζο, στο ζήτημα με τις ζώνες ασφαλείας για παιδιά στα λεωφορεία. . Σημείο αιχμής...

rikNews ·

Γόρδιος δεσμός οι ζώνες ασφαλείας για παιδιά στα λεωφορεία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook