15.12.2019

  • Βάζουμε στη φωτιά ένα γουόκ ή αντικολλητικό τηγάνι µέχρι να κάψει καλά.

  • Ρίχνουμε το λάδι, το κοτόπουλο και το σοτάρουμε µέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.

  • Πριν κατεβάσουμε το φαγητό από τη φωτιά, προσθέτουμε τον ανανάDel Monte και τον µαϊντανό ή τον κόλιανδρο.

  • Προσθέτουμε το σκόρδο, τις πιπεριές, τα κρεµµυδάκια και το κρεµµύδι και συνεχίζουμε για µισό λεπτό το σοτάρισµα.

30/10/19 16:02

Γλυκόξινο Κοτόπουλο με Ανανά Del Monte

Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το πασπαλίζουμε µε το κορν φλάουρ. Βάζουμε στη φωτιά ένα γουόκ ή αντικολλητικό τηγάνι µέχρι να κάψει καλά. Ρίχνουμε το λάδι, το κοτόπουλο και το σοτάρουμε µέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το σκόρδο, τις πιπεριές,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook