09.12.2019

  • Ανακατεύουμε το μέλι, το λάδι, τη μουστάρδα, τη σάλτσα σόγιας και το βαλσαμικό ξίδι.

  • Περιχύνουμε με το μείγμα αυτό τα παϊδάκια μας κι αφήνουμε σκεπασμένα με μεμβράνη να μαριναριστούν για 1 ώρα περίπου.

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C και στη λαμαρίνα του φούρνου απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί.

  • Βάζουμε τον κολίανδρο, το πιπέρι, το τζίντζερ και το αλάτι σ’ ένα μπολ και ανακατεύουμε.

15/11/19 11:22

Γλυκόξινα χοιρινά παϊδάκια

Ανακατεύουμε το μέλι, το λάδι, τη μουστάρδα, τη σάλτσα σόγιας και το βαλσαμικό ξίδι. Περιχύνουμε με το μείγμα αυτό τα παϊδάκια μας κι αφήνουμε σκεπασμένα με μεμβράνη να μαριναριστούν για 1 ώρα περίπου. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C και στη λαμαρίνα του φούρνου απλώνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook