05.12.2019

  • Όταν πάρουν θερµοκρασία, προσθέτουµε το σιµιγδάλι, το µέλι, λίγο αλάτι και ανακατεύουµε σε µέτρια φωτιά να γίνουν κρέµα.

  • Κάνουµε ακόµα µία στρώση από µπισκότα που έχουµε βουτήξει στο γάλα και απλώνουµε τη μαρμελάδα ροδάκινο Stute.

04/11/19 13:39

Γλυκό Ψυγείου με Μαρμελάδα Ροδάκινο Stute, κρέμα και μπισκότα

Βάζουµε το γάλα µαζί µε τη ζάχαρη στέβια να βράσουν. Όταν πάρουν θερµοκρασία, προσθέτουµε το σιµιγδάλι, το µέλι, λίγο αλάτι και ανακατεύουµε σε µέτρια φωτιά να γίνουν κρέµα. Όσο η κρέµα είναι ζεστή, προσθέτουµε τον βούτυρο, τις βανίλιες και ανακατεύουµε να ενσωµατωθούν....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook