25.08.2019

  • Έπειτα ανακατεύουμε με το γιαούρτικαι απλώνουμε πάνω στα μπισκότα.Απόπάνω προσθέτουμε τα υπόλοιπα κομμάτια του ανανά κονσέρβα Del Monte και αφήνουμε για τουλάχιστον μία ώρα στο ψυγείο.

  • Όταν έχουμε τηνσαντιγύ μας την βάζουμε στο ψυγείο να πήξει.

22/07/19 15:57

Γλυκό με κομπόστα ανανά Del Monte

Στραγγίζουμε τα κομμάτια του ανανά και έπειτα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη στο μπλέντερ. Όταν έχουμε την σαντιγύ μας την βάζουμε στο ψυγείο να πήξει. Απλώνουμε τα σαβαγιάρ σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το σιρόπι της κομπόστας Del Monte. Ακολούθως ψιλοκόβουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook