12.08.2020

  • Για τη γέμιση: Σε ένα κατσαρολάκιμε νερό προσθέτουμε και βράζουμε το ρύζι για 8 λεπτά.

  • Για τη σύνθεση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC στον αέρα.

  • Όταν είναι έτοιμη την μεταφέρουμε σε μία πετσέτα, τη στύβουμε για να φύγει το περισσότερο νερό και την αφήνουμε στην άκρη για να κρυώσει.

  • Στον κάδο του μίξερ προσθέτουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, το τζίντζερ, την κανέλα, το γαρίφαλο και χτυπάμε για να αφρατέψει το μείγμα.

01/12/19 15:30

Γλυκιά κολοκυθόπιτα

Για τη γέμιση: Σε ένα κατσαρολάκι με νερό προσθέτουμε και βράζουμε το ρύζι για 8 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το αφαιρούμε από τη φωτιά, το σουρώνουμε και το αφήνουμε στην άκρη για να κρυώσει. Κόβουμε την κολοκύθα σε κομμάτια. Μεταφέρουμε στο πολυκοπτικό και χτυπάμε σε δόσεις....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook