06.07.2020

  • Σύμφωνα με τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, αυτή η δασική πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε το Σάββατο στα κεντρικά της νήσου, έχει ήδη κάψει 60.000 στρέμματα γης και έχει αναγκάσει χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

  • Αυτή η ανάπτυξη δυνάμεων είναι η σημαντικότερη που έχει ποτέ οργανωθεί στα Κανάρια και μία από τις μεγαλύτερες στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια δήλωσε ο υπουργός Γεωργίας Λουίς Πλάνας.

  • Είναι ο βασικός πνεύμονας πρασίνου στη νήσο, (...) το περιβαλλοντικό κόσμημα του Γκραν Κανάρια υπογραμμίζει η Λουρντ Ερνάντεθ, μια ειδικός στις δασικές πυρκαγιές της WWF, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

  • Πρόκειται για μια περιβαλλοντική τραγωδία είπε με ανησυχία, υπογραμμίζοντας ότι οι δυνάμεις πυρόσβεσης επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στην προστασία των κατοικημένων περιοχών.

20/08/19 07:51

Γκράν Κανάρια: Εκτός ελέγχου και άλλη φωτιά

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, αυτή η δασική πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε το Σάββατο στα κεντρικά της νήσου, έχει ήδη κάψει 60.000 στρέμματα γης και έχει αναγκάσει χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους. Οι φλόγες φθάνουν, σε ορισμένες περιοχές, σε...

rikNews ·

Γκράν Κανάρια: Εκτός ελέγχου και άλλη φωτιά

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook