13.11.2019

  • Έπειτα, προσθέτουμε και τα δύο είδη μανιταριών σε δόσεις και τα σοτάρουμε, μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές για περίπου 3-4 λεπτά.

  • Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα το σκόρδο μαγειρεύουμε για 1 λεπτό και προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι τα σοταρισμένα μανιτάρια, τον πελτέ ντομάτας και ανακατεύοντας συνεχώς μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά.

  • Μόλις είναι έτοιμο, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το δυόσμο ανακατεύουμε και σερβίρουμε ζεστό.

24/09/19 11:39

Γιουβέτσι με μανιτάρια

Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει. Έπειτα, προσθέτουμε και τα δύο είδη μανιταριών σε δόσεις και τα σοτάρουμε, μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές για περίπου 3-4 λεπτά. Κάθε δόση που ετοιμάζεται, την αδειάζουμε σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook