23.01.2020

  • Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκιτον χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το μέλι και τα ξύσματα.

  • Τοποθετούμε το σκεύος σε μέτρια φωτιά και ζεσταίνουμε το μείγμα.

  • Για την επικάλυψη: Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ σε μέτρια ταχύτητα το τυρί κρέμαμε το φτερό μέχρι να αφρατέψει.

  • Σε ένα μπολανακατεύουμε τα στερεά υλικά (αλεύρι, μπέικιν πάουντερ, σόδα, τζίντζερ, αλάτι) και προσθέτουμε το μείγμα με τα υγρά ανακατεύοντας με μία σπάτουλα.

03/12/19 15:58

Gingerbread cake

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τον χυμό πορτοκαλιού, τη ζάχαρη, το μέλι και τα ξύσματα. Τοποθετούμε το σκεύος σε μέτρια φωτιά και ζεσταίνουμε το μείγμα. Όταν λιώσει η ζάχαρη, το αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα στερεά υλικά...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook