15.12.2019

  • Ενοχλημένοι παρουσιάζονται πολίτες – μέλη διαφόρων περιβαλλοντικών ομάδων της Λάρνακας από τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την ανέγερση νέου Mall που θα δημιουργηθεί στη Λάρνακα σε λίγο καιρό.

  • Διαβάστε αυτούσια την επιστολή: Το περιορισμένο αστικό πράσινο της Λάρνακας έχει σχεδόν εξολοκλήρου αφανιστεί, μετά την εμπορική εκμετάλλευση των τριών τεμαχίων της Μητρόπολης Κιτίου, χώρος όπου και ευρίσκονταν περίπου 550 δέντρα μεγάλης ηλικίας.

  • Τα εν λόγο τεμάχια βρίσκονται πίσω από το ΚΕΝ Λάρνακας και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου (κοντά από το νοσοκομείο της πόλης).

  • Μάλιστα, σύμφωνα με μετρήσεις του διεθνούς οργανισμού PLUME LABS ο αέρας στην Κύπρο είναι πιο μολυσμένος από τον αέρα του Παρισιού και του Λονδίνου – μετρήσεις που έγιναν χωρίς να συνυπολογιστούν οι πρόσφατες περιβαλλοντικές καταστροφές.

11/01/19 15:58

Γιατί μερίδα κατοίκων της Λάρνακας αντιδρά στη δημιουργία του νέου Mall;

Ποιο είναι το πρόβλημά τους και πώς θα αντιδράσουν. Ενοχλημένοι παρουσιάζονται πολίτες – μέλη διαφόρων περιβαλλοντικών ομάδων της Λάρνακας από τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την ανέγερση νέου Mall που θα δημιουργηθεί στη Λάρνακα σε λίγο καιρό. Όπως αναφέρουν σε...

City Freepress ·

Γιατί μερίδα κατοίκων της Λάρνακας αντιδρά στη δημιουργία του νέου Mall;

City Freepress

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook