16.12.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ανάμεσα σε άλλα, ο Ελλαδίτης άσος του Απόλλωνα ανέφερε: Περίμενα πώς και πώς για τη στιγμή που θα έκανα ντεμπούτο και ευτυχώς η πρώτη μου παρουσία συνοδεύτηκε με νίκη και πρόκριση.

  • Για τη συνέχεια στην Ευρώπη:Ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια μεγάλωσε στην Ευρώπη και θέλουμε να τον κάνουμε ακόμα πιο μεγάλο.

  • Νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη.

  • Το μήνυμα που θέλω να στείλω όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είναι ότι αυτή η ομάδα δεν θα τα παρατάει ποτέ, θα τα δίνει όλα στο γήπεδο για την επιτυχία.

22/07/19 12:35

Γιαννιώτας: «Ο Απόλλωνας δεν θα τα παρατήσει ποτέ»

Στην εφημερίδα SPORTDAY μίλησε ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ανάμεσα σε άλλα, ο Ελλαδίτης άσος του Απόλλωνα ανέφερε: «Περίμενα πώς και πώς για τη στιγμή που θα έκανα ντεμπούτο και ευτυχώς η πρώτη μου παρουσία συνοδεύτηκε με νίκη και πρόκριση. Νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και...

Apollon1954.com ·

Γιαννιώτας: «Ο Απόλλωνας δεν θα τα παρατήσει ποτέ»

Apollon1954.com

«Ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια μεγάλωσε στην Ευρώπη»

Στην εφημερίδα SPORTDAY μίλησε ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ανάμεσα σε άλλα, ο Ελλαδίτης άσος ανέφερε: «Περίμενα πώς και πώς για τη στιγμή που θα έκανα ντεμπούτο και ευτυχώς η πρώτη μου παρουσία συνοδεύτηκε με νίκη και πρόκριση. Νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και ελπίζω η συνέχεια...

Apollon1954.com ·

«Ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια μεγάλωσε στην Ευρώπη»

Apollon1954.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook