06.12.2019

  • Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι η απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό, Τζεϊν Χολ Λουτ θα επιστρέψει στο εγγύς μέλλον στην Κύπρο.

  • Στο μεταξύ, χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Μουσταφά Ακκιντζί, θα έχει στη Λευκωσία, την ερχόμενη εβδομάδα, ο βοηθός γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, αρμόδιος για ειρηνευτικές υποθέσεις, Ζιαν-Πιέρ Λακρουά.

  • Η αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών επισήμανε πως το Συμβούλιο Ασφαλείας συμμερίζεται την συνολική ανησυχία όσον αφορά τη μη διεξαγωγή συνομιλιών για διευθέτηση του κυπριακού.

  • Υπογράμμισε μάλιστα ότι τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας εξέφρασαν ανησυχία για τις εντάσεις στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των εντάσεων πέραν των ακτών της Κύπρου.

20/07/19 10:03

Για τις τελευταίες εξελίξεις ενημέρωσε το Σ.Α. η Ε. Σπέχαρ

Εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι η απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό, Τζεϊν Χολ Λουτ θα επιστρέψει στο εγγύς μέλλον στην Κύπρο. Σε δηλώσεις μετά την ενημέρωση των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας, η κυρία Σπέχαρ είπε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει,...

rikNews ·

Για τις τελευταίες εξελίξεις ενημέρωσε το Σ.Α. η Ε. Σπέχαρ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook