07.07.2020

  • Από τη Γαλλία στη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο, οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν για τη ζέστη που καταφθάνει.

  • Στη Γαλλία, ο καύσωνας αναμένεται να έχει μικρότερη διάρκεια σε σύγκριση με τον Ιούνιο, όταν σημειώθηκε το απόλυτο ρεκόρ θερμοκρασίας, 46 βαθμοί Κελσίου την 28η Ιουνίου στο Βεράρζ (νότια).

  • Ο υδράργυρος αναμένεται να σκαρφαλώσει στα ύψη και οι θερμοκρασίες να `φλερτάρουν` με τους 40 βαθμούς Κελσίου την Τετάρτη και την Πέμπτη, προτού καταγράψουν πτώση στα τέλη της εβδομάδας.

  • Για την Πέμπτη, προβλέπουμε 41 ή και 42 βαθμούς Κελσίου κι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να καταρριφθεί το ρεκόρ των 40,4 βαθμών Κελσίου του 1947 υπογράμμισε ο Φρανσουά Γιομπάρ, μετεωρολόγος της Meteo-France.

22/07/19 19:48

Για νέο κύμα καύσωνα ετοιμάζεται η Ευρώπη

Από τη Γαλλία στη Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο, οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν για τη ζέστη που καταφθάνει. Ο υδράργυρος αναμένεται να σκαρφαλώσει στα ύψη και οι θερμοκρασίες να `φλερτάρουν` με τους 40 βαθμούς Κελσίου την Τετάρτη και την...

rikNews ·

Για νέο κύμα καύσωνα ετοιμάζεται η Ευρώπη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook