10.07.2020

  • Σημειώνεται ότι το CERN, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών, είναι το μεγαλύτερο πειραματικό κέντρο ερευνών σωματιδιακής φυσικής στον κόσμο και η διαδραστική έκθεση, αποτελεί μία ιδιαίτερα ξεχωριστή εμπειρία.

  • Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται συναντήσεις σε επιστημονικά καφενεία, προβολές κινηματογραφικών ταινιών, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά εργαστήρια, ημερίδες και παρουσιάσεις με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών ενώ για πρώτη φορά έρχεται στην Κύπρο η διαδραστική έκθεση CERN.

  • Η έκθεση, που φέρει τον τίτλο Το Πείραμα του Αιώνα!, θα φιλοξενηθεί στο Nicosia Mall από τις 25 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου.

  • Επιπρόσθετα, την Πέμπτη, 30 Μαΐου, ο διεθνούς φήμης καθηγητής, Daniel Cohen, θα εξηγήσει πώς η τεχνολογία ενισχύει τη δημιουργικότητα, εστιάζοντας στην έννοια της δημιουργίας, της προώθησης και της προβολής τρισδιάστατων (3D) μοντέλων.

24/05/19 15:14

Για έκτη χρονιά η Εβδομάδα Ερευνας και Καινοτομίας

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) για πρώτη φορά φθάνει στην Κύπρο η διαδραστική έκθεση CERN με το «Το Πείραμα του Αιώνα» Το πρόγραμμα της «Εβδομάδας Έρευνας και Καινοτομίας», η οποία πραγματοποιείται για έκτη χρονιά από το ΙδΕΚ, περιλαμβάνει...

rikNews ·

Για έκτη χρονιά η Εβδομάδα Ερευνας και Καινοτομίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook