10.08.2020

  • Ο κύριος Τσινωντίδης ανέφερε ότι προκειμένου να αντιμετωπιστούν, αποτελεσματικότερα τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν, θα επιστρατευθεί επιπλέον προσωπικό από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας, καθώς και πρόσθετες τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας για εξυπηρέτηση των παρόχων.

  • Τόνισε ότι αυτό το οποίο απασχολεί τον ΟΑΥ είναι μην ταλαιπωρηθούν οι δικαιούχοι και οι πάροχοι να χρησιμοποιήσουν χωρίς δυσκολίες το σύστημα πληροφορικής του Οργανισμού.

  • Οι πολίτες πρέπει να επιδείξουν κατανόηση και υπομονή μέχρι να λειτουργήσει ομαλά το Γενικό Σύστημα Υγείας, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΟΚΥΠΥ, Αλέκος Σταμάτης.

  • Σήμερα θα είναι πραγματική δοκιμασία για τα φαρμακεία και τους γιατρούς, δήλωσεη Πρόεδρος του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Ελένη Πιέρα Ισσέγιεκ.

03/06/19 10:08

ΓΕΣΥ: Σήμερα το πραγματικό τεστ αντοχής

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, Άθως Τσινωντίδης, δήλωσε στο Τρίτο ότι λόγω του μεγάλου όγκου των δικαιούχων οι οποίοι θα επισκεφθούν, σήμερα, τους προσωπικούς τους γιατρούς, ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια προβλήματα. Κάλεσε, τους πολίτες...

rikNews ·

ΓΕΣΥ: Σήμερα το πραγματικό τεστ αντοχής

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook