04.06.2020

  • Ο Αναπληρωτής διευθυντής του ΟΑΥ, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στο Τρίτο, ανέφερε ότι στην αναβαθμισμένη έκδοση του λογισμικού θα υπάρχει σημαντικός αριθμός αλλαγών.

  • Όσον αφορά τις παραγγελίες εργαστηριακών εξετάσεων, ο κύριος Παπακωνσταντίνου είπε πως θα προστεθούν υποκατηγορίες εργαστηριακών εξετάσεων έτσι ώστε οι ιατροί να μπορούν να τις βρίσκουν πιο εύκολα και σε λιγότερο χρόνο.

  • Ο κύριος Παπακωνσταντίνου, είπε ότι οι αλλαγές αφορούν μεταξύ άλλων την αντιμετώπιση του προβλήματος αποσύνδεσης του συστήματος πληροφορικής το οποίο δημιουργούσε προβλήματα στην ομαλή εξυπηρέτηση των ασθενών και δυσφορία στους ιατρούς.

  • Θα διορθωθούν, είπε με αυτό τον τρόπο πολλά θέματα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής και αυτό θα βοηθήσει την καθημερινότητα των παρόχων υγείας.

14/06/19 10:50

ΓΕΣΥ: Σημαντικές αλλαγές με την αναβάθμιση του λογισμικού

Ο Αναπληρωτής διευθυντής του ΟΑΥ, Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στο Τρίτο, ανέφερε ότι στην αναβαθμισμένη έκδοση του λογισμικού θα υπάρχει σημαντικός αριθμός αλλαγών. Θα διορθωθούν, είπε με αυτό τον τρόπο πολλά θέματα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής και αυτό θα...

rikNews ·

ΓΕΣΥ: Σημαντικές αλλαγές με την αναβάθμιση του λογισμικού

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook