28.05.2020

  • Συγκεκριμένα, οι νέες κατηγορίες προσώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εγγραφής στο ΓΕΣΥ είναι οι ακόλουθες: - Διπλωμάτες και μη-διπλωματικό προσωπικό που εργάζεται στις Πρεσβείες που βρίσκονται στην Κυπριακή Δημοκρατία.

  • Τα άτομα που εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή, σύμφωνα με το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, εξαιρούνται οποιωνδήποτε μεταναστευτικών διατυπώσεων.

  • Πολίτες, κυρίως Ευρωπαίοι, οι οποίοι είναι συνταξιούχοι της Κύπρου, έχουν κάρτα νοσηλείας, για τους οποίους όμως εκκρεμεί η έκδοση του Δελτίου Μόνιμης Διαμονής στη Δημοκρατία.

  • Νεογέννητα και παιδιά κάτοχοι καρτών νοσηλείας χωρίς κυπριακή υπηκοότητα, τα οποία έχουν γεννηθεί στην Κύπρο από αλλοδαπούς γονείς και έχουν πιστοποιητικό γέννησης από τις Αρχές της Δημοκρατίας, αλλά δεν κατέχουν τις απαραίτητες άδειες διαμονής.

04/09/19 12:18

ΓΕΣΥ: Προσωρινή ρύθμιση για εγγραφές δικαιούχων

Συγκεκριμένα, οι νέες κατηγορίες προσώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εγγραφής στο ΓΕΣΥ είναι οι ακόλουθες: -       Διπλωμάτες και μη-διπλωματικό προσωπικό που εργάζεται στις Πρεσβείες που βρίσκονται στην Κυπριακή Δημοκρατία. Τα άτομα που εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,...

rikNews ·

ΓΕΣΥ: Προσωρινή ρύθμιση για εγγραφές δικαιούχων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook