24.02.2020

  • Σε ανακοίνωσή του, ενόψει της έναρξης της 1ης φάσης του Γενικού Σχεδίου Υγείας, το αρμόδιο υπουργείο διευκρινίζει τα πιο κάτω που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πολιτών από νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ: 1. Κάρτα Νοσηλείας.

  • Τα φαρμακεία του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου και του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους κανονικά για την εξυπηρέτηση των ασθενών τους.

  • Για τα ραντεβού που έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2019, οι ασθενείς καλούνται να επισκεφθούν τον Προσωπικό Ιατρό της επιλογής τους για να εξασφαλίσουν νέο παραπεμπτικό.

  • Από 1η Ιουνίου, όλοι οι δικαιούχοι του ΓεΣΥ είναι αυτόματα και δικαιούχοι έκδοσης Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλειας Ασθένειας.

29/05/19 18:07

ΓεΣΥ: Πληροφορίες για τα δημόσια νοσηλευτήρια

Σε ανακοίνωσή του, ενόψει της έναρξης της 1ης φάσης του Γενικού Σχεδίου Υγείας, το αρμόδιο υπουργείο διευκρινίζει τα πιο κάτω που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πολιτών από νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ: 1. Κάρτα Νοσηλείας. Οι Κάρτες Νοσηλείας για τους δικαιούχους των νοσηλευτηρίων...

rikNews ·

ΓεΣΥ: Πληροφορίες για τα δημόσια νοσηλευτήρια

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook