28.05.2020

  • Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Ποταμίτης ανέφερε ότι θα μπορούσαν να συζητηθούν οι εισηγήσεις για την καταβολή, όπου χρειάζεται, συμπληρωμής, ώστε να καταστεί δυνατή η ένταξη μεγαλύτερου αριθμού ιδιωτών γιατρών στο ΓΕΣΥ.

  • Επεσήμανε ωστόσο ότι πρέπει να διαφυλαχθεί, ως κόρη οφθαλμού, η κοινωνική αλληλεγγύη, που αποτελεί η φιλοσοφία και βασική αρχή του ΓΕΣΥ.

  • Αν γίνουν αποδεκτές οι εισηγήσεις των ιδιωτών γιατρών η Κύπρος θα έχει ένα από τα καλύτερα συστήματα υγείας στην Ευρώπη, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου Μάριος Καραϊσκάκης.

  • Όπως επεσήμανε ο κύριος Ποταμίτης, διαπίστωσε ότι έχουν καταρτισθεί χρονοδιαγράμματα και προωθούνται αλλαγές, με στόχο να διασφαλισθεί η θετική πορεία και ποιότητα του ΓΕΣΥ.

21/08/19 11:06

ΓΕΣΥ: Δεν αποκλείει την συμπληρωμή το Υπ.Υγείας

Επεσήμανε ωστόσο ότι πρέπει να διαφυλαχθεί, ως κόρη οφθαλμού, η κοινωνική αλληλεγγύη, που αποτελεί η φιλοσοφία και βασική αρχή του ΓΕΣΥ. Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Ποταμίτης ανέφερε ότι θα μπορούσαν να συζητηθούν οι εισηγήσεις για την καταβολή, όπου χρειάζεται, συμπληρωμής,...

rikNews ·

ΓΕΣΥ: Δεν αποκλείει την συμπληρωμή το Υπ.Υγείας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook