20.06.2019

  • Την παραίτησή του υπέβαλε ο μέχρι χθες εκπρόσωπος του Συνδέσμου, Αχιλλέας Περδίος, λέγοντας ότι κάποια νοσηλευτήρια δεν συμφωνούν με τη φιλοσοφία του Σχεδίου και οφείλουν να το πουν ξεκάθαρα.

  • Μιλώντας στο Τρίτο, ο δόκτωρ Περδίος είπε ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί αρνητικά έναντι του ΓεΣΥ, προτού έχει ενώπιόν του όλα τα στοιχεία που ο Σύνδεσμος έχει ζητήσει από τον Οργανισμό Ασφάλισης.

  • Μαρίνος Σωτηρίου Σε δηλώσεις επίσης στο Τρίτο, ο εκτελών χρέη προσωρινού εκπροσώπου του Συνδέσμου Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων Μαρίνος Σωτηρίου παρομοίασε το ΓεΣΥ με λεωφορείο δίχως φρένα στην κορυφή ενός βουνού.

  • Σωτήρης Κούμας Σχολιάζοντας την αναφορά, ο πρόεδρος της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών Σωτήρης Κούμας τόνισε ότι πρέπει να στηριχθούν τα δημόσια νοσηλευτήρια, στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτονόμησής τους.

13/01/19 01:02

ΓΕΣΥ: Αναστάτωση στα Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια

Την παραίτησή του υπέβαλε ο μέχρι χθες εκπρόσωπος του Συνδέσμου, Αχιλλέας Περδίος, λέγοντας ότι κάποια νοσηλευτήρια δεν συμφωνούν με τη φιλοσοφία του Σχεδίου και οφείλουν να το πουν ξεκάθαρα. Μιλώντας στο Τρίτο, ο δόκτωρ Περδίος είπε ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί αρνητικά...

rikNews ·

ΓΕΣΥ: Αναστάτωση στα Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook